Omgeving


 Wandelen, fietsen, varen, vissen en nog veel meer… 

In de directe omgeving:

Ons vakantiehuis ligt midden in het Nationaal Park  Weerribben-Wieden, in het dorpje Ossenzijl. In de directe omgeving van het huis is het daarom fantastisch om te wandelen, vissen, fietsen, zwemmen, kanoën of te varen.  Voor de fietsers onder u; 0ns huis ligt aan een knooppuntenroute. Voor de wandelaars; Het Zuiderzee-pad  en de Waterreijk-route loopt langs ons huis. Wanneer u lekker uit eten wilt of gewoon iets wilt drinken zijn er twee restaurants in het dorpje welke op een mooie locatie aan het water liggen (5 minuten lopen). In het dorp is ook een buurtsupermarkt aanwezig. Wat u zeker niet moet overslaan is een bezoekje aan het buitencentrum van het Staatsbosbeheer. In het buitencentrum vindt u een vaste expositie, die u alles vertelt over het ontstaan van het natuurgebied, de flora en de fauna.

 Heerlijk ontspannen in een geweldige omgeving 

In de buurt:

Wanneer u naar een grotere supermarkt wilt is deze te vinden in het plaatsje Oldemarkt (5km). In Paaslo (10km) is een heerlijk buitenzwembad met een 50 meterbad, een glijbaan een peuterbad en nog veel meer. Meer informatie over het zwembad vindt u op www.zwembadtolhekke.nl.

Als u de stad in wilt om uitgebreid te winkelen dan ligt Steenwijk op slechts 15km. Op zaterdag is er een gezellige markt in het centrum van de stad.

Kortom genoeg te doen in de omgeving om een geweldige vakantie te hebben, en heerlijk te ontspannen in een geweldige omgeving.

© 2013 Fam. Schaap - Vakantiehuisje in de Weerribben