Beschikbaarheid/Prijzen


Via onderstaande agenda kunt u bekijken welke data het huis beschikbaar is. U kunt ook het formulier gebruiken om een reserveringsaanvraag te plaatsen. Deze aanvraag zal door ons worden behandeld. Indien akkoord zullen wij de reservering aan u bevestigen per e-mail, waarna uw reservering definitief is. Vervolgens ontvangt u van ons nog een tweede mail met nadere informatie over de woning, ontvangst, betalingswijze, enz.  In het overzicht rechts zijn onze prijzen en voorwaarden te bekijken.

Uitleg reserveringskalender Klik op de kaart op de data die u wenst te reserveren. De data krijgen dan een rode kleur. Om de keuze ongedaan te maken klikt u nogmaals op die datum, zodat het vakje weer wit wordt. Rood gekleurde vakjes geven de data aan waarop ons huis al verhuurd is. Als een vakje groen gekleurd is, dan is voor die periode al een aanvraag voor een reservering gedaan.

Kalender:


Kies een begin- en einddatum:
Vul de beveiligingscode:
security code
Aanvraag plaatsen ›

 

 

Huurprijzen 2024

  Per week 2024*
April € 750,-
Mei € 750,-
Juni € 925,-
Juli € 925,-
Aug € 925,-
Sept € 750,-
Okt € 750,-
*korter dan een week op aanvraag.
5% korting bij huur twee weken of langer

Verhuur aan maximaal 5 personen. De wisseldagen zijn voor de hele weken op de vrijdag. Eindschoonmaak €55,- Internet (WIFI), en de kano’s zijn bij de huurprijs inbegrepen.  Wij vragen een borg van €100,-

 


© 2013 Fam. Schaap - Vakantiehuisje in de Weerribben